MULTİ SPREY - ÇOK AMAÇLI SPREY - 400 ML

Ürün Kodu: 1639 Kategoriler: AEROSOL SPREYLER
(5949) Kişi Görüntüledi

ÇOK AMAÇLI SPREY

Kullanım Alanları: Bakım,tamir ve servis için tasarlanmış çok amaçlı spreydir.
Nem ve Su İtici: Kullanıldığı yüzeyde neme ve suya karşı koruyucu film tabakası oluşturur.Su ve nemi uzaklaştırır.Motorsiklet,deniz ve araba elektrik kontaklarında,buji ve akü başlarında,dıştan takma motorlarda elektrik atlamalarını ve kısa devre yapmayı engelleyerek suyun ve nemin istenmediği yerlerde mükemmel bir su itici olarak kullanılır.
Pas Sökücü: Pastan dolayı sıkışan parçaları çözer.En ince noktalara ulaşarak paslanmış,aşınmış,zor sökülen cıvata ,somun,vida,klemens içi elektrik kabloları,araç,işyeri,ve ev kapı menteşeleri gibi paslı yüzeylere derinlemesine nüfuz ederek ,gevşemelerini sağlar.
Gıcırtı Giderici: Tüm kapı menteşeleri,otomotiv aksamları ve buna benzer yerlerde oluşan gıcırtı seslerini ortadan kaldırır.
Temizleyici ve Koruyucu:Yağ kirlerini,oksitleri ve pas kalıntılarını çözer,aşırı zor lekeleri gevşetir.motorsiklet,deniz ve araba motoru temizliği ,kapı kilidi,dikiş makinesi gibi aletleri yağlar ve temizler.
Yağlayıcı: Ev aletleri ,otomotiv ve gemi sanayinde , sıkışık ve dar alanlara nüfuz ederek yüzeye tutunur,penetrasyon oranı yüksektir.
Korozyona Karşı Koruyucu: Tüm metal yüzeylere çok iyi bir şekilde yayılır ve tutunur.En dar ve sıkışık yerlere nüfuz ederek yüzeyi dış etmenlere karşı korur.Deniz suyuna dahi direnç gösterir.Gemi ve yatlarda güvenle kullanılır.