FALCON 2E UV PRIMER SPREY - 400 ML

Ürün Kodu: 1616 Kategoriler: STANDART PRIMER
(6435) Kişi Görüntüledi

Falcon 2E UV Primer - 400 ml

 

Ürün Teknik ve Ekonomik özellikleri

Falcon 2E UV primer,  UV baskı makinelerinde yapılan baskı öncesinde Cam, Seramik, Akrilik, Deri, PVC, Ahşap, Suntalam,  Metal gibi her türlü malzemenin yüzeyine sıkılması halinde yapılan baskı kalitesini en mükemmel şekilde artırarak, yapılan baskının malzeme yüzeyine yapışmasını sağlar, tutuculuğunu artırır. Her türlü hava ve ortam koşulunda baskı dayanıklılığını mükemmel seviyede tutar.

Falcon 2E UV primer, Farklı malzeme ve baskı yüzeylerinde ayrı ayrı Primer kullanımını ortadan kaldırır ve tek ürünle işletme maliyetini minimuma düşürür, baskı yüzey kalitesini ve parlaklığını en yüksek standart seviyesinde tutar. Malzeme yüzeyinde mükemmel film tabakası oluşturarak, Baskı Makinelerinden püskürtülen mürekkebin, mikron düzeyde malzeme  yüzeyine nüfuz etmesini ve dağılmadan kaliteli yüzey oluşturmasını sağlar. 

Uygulama şekli

Öncelikle Uygulama personeli, iş güvenliği gereği; uygun iş elbisesi, iş eldiveni ve maske giymelidir. Uygulama yüzeyi uygun temizleme sıvısı kullanılarak temiz bez ile iyice temizlenmelidir. Baskı yapılacak olan yüzeye 45 Derecelik bir tutuş açısı ile 30 cm mesafeden dengeli ve yüzeye orantılı şekilde püskürtülmelidir. 15 Saniye beklenmeli ve ürün baskıya alınmalıdır.  

Uygulama Alanları:

Metal, seramik, deri, ahşap, cam, Deri, PVC, KT panosu, akrilik ve diğer düz ve hafif kavisli malzemelere basılabilir. 

Ürün Özellikleri:

* Nano ölçekli partiküller, kimyasallara karşı dirençli, iyi esneklik ve ölçeklenebilirlik, net baskı görüntüsü yapışkanlığı. 

* Renk zengini ve çok net parlak, doygunluk, 3 boyutlu görüntü üstün renk performansı

* Hızlı kuruyan, düşük enerji tüketimi, değişimi ve takılması kolay olmayan baskı kafası ve baskı maliyetini önemli ölçüde azaltır.

* Suya dayanıklı, UV ışık hızında antioksidan özellikleri mükemmel, görüntüsünü uzun süre koruyabilen.

* Toksik değildir, düşük kokulu, çevreci bir üründür.